Okulumuz Hakkında

Kaynaklı Köylere Hizmet Götürme Birliği İlkokulu
Mardin Yolu Üzeri 25.km Kaynaklı Mah. HALİLİYE/ŞANLIURFA
05428075889
05428075889
https://kaynakliilk.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

İlköğretim programında tespit edilmiş amaçlar doğrultusunda öğrencilerimize; A) Kişisel Açıdan: 1. İlgi, istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek, gelecek hayat ve üst öğrenime hazırlamak. 2. Türkçeyi doğru kullanma, tüm ders ve programlarda belirlenen hedefler doğrultusunda temel bilgi ve beceriler kazandırmak. 3. Tüm öğrencilerin öğrenmesini sağlamak, eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inanan ve kendini geliştirme isteği duyan, doğru düşünebilen,bilgil, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak. B) Toplumsal Açıdan : 1. Atatürk ilke ve inkilaplarına, T.C. anayasasına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak , hak ve sorumluluklarını bilen, milli, toplumsal değerlere sahip, ülkesini, milletini, bayrağını seven yurttaş olma bilinci kazandırmak. C) İnsan İlişkileri Bakımından: 1. Başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen, işbirliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, iyi, mutlu ve hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmektir…yerinde başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.

MİSYON

Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmeti alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı, öğrenci başarısı ve davranışları ile çevresine örnek teşkil eden bir okul olmak.

BAŞARILAR

.
Öğretmen :7
Öğrenci :178
Derslik :6
Kütüphane :3
Kütüphane Kitap Sayısı :1060
Öğretim Şekli :Normal (Tam gün 08.20-14.30 arası) eğitim yapılmaktadır.

Öğretim Şekli

Normal (Tam gün 08.20-14.30 arası) eğitim yapılmaktadır.

Ders Başlama ve Bitiş

Derse Başlama:08.20 Ders Bitiş:14.30

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

Kalorifer(Kömür)

Lojman Sayısı

4

Lojman Bilgisi

Servis Bilgisi

Öğretmenler için servis vardır.Ulaşımda sıkıntı yoktur.Okulumuz ana yola yakın olup istenirse Viranşehir araçlarıyla ulaşımı sağlayabilirler.

Bağlantı

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

25 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

800 nufusludur.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları